Barça

Puyol reconeix que té molèsties als isquiotibials i que no sap si podrà acabar jugant la final de Copa

Després de l'empat al Bernabéu contra el Reial Madrid, un punt que deixa el títol de Lliga sentenciat a favor del Barça, l'equip blaugrana es va tornar a entrenar aquest diumenge al matí per començar a preparar la final de la Copa del Rei de dimecres que ve, a Mestalla. En aquesta sessió de recuperació, la millor notícia per a Pep Guardiola va ser la presència de Carles Puyol i Adriano. El capità, que es va haver de retirar per una contractura als isquiotibials, i el brasiler, que tampoc va acabar el partit per problemes físics, van fer treball de rodatge i recuperació sobre la gespa. S'haurà d'esperar com evolucionen en els pròxims dies per saber si estaran a punt per disputar la gran final de Copa, davant el Reial Madrid.

Actualitzat
En acabar l'entrenament el capità blaugrana va sortir en roda de premsa, on la seva lesió va acaparar la majoria de preguntes. Puyol va reconèixer que té molèsties als isquiotibials i que s'haurà de veure com evolucionen en les properes hores per saber si podrà jugar a Mestalla. No es va voler descartar, però va puntualitzar que "s'haurà d'esperar". "No m'he entrenat fort, només he fet una mica de rodatge. Ara mateix seria difícil si la final es jugués demà", va afegir. I després va assegurar que no va córrer cap risc jugant dissabte, ja que es trobava bé i calia fer-ho.

Puyol va reconèixer que ho va passar malament per la lesió al genoll, que l'ha tingut apartat dels terrenys de joc més de tres mesos. Però es mostra convençut que "no tornarà a passar". "Ja no noto molèsties al genoll. Ha estat una lesió molt estranya. Van aparèixer molèsties de cop i també han marxat igual, i entremig hi ha hagut moments de millora i empitjorament", va declarar.

Sobre el matx que van jugar al Bernabéu, el de la Pobla no va voler entrar a valorar el plantejament dels blancs: "Cadascú juga com creu i utilitza les armes que pot." No retreu res al seu equip, ja que creu que van sortir amb la idea de guanyar des del minut 1 com en tots els camps, i té la sensació que van fer un bon partit. El capità del Barça no pensa que la Lliga estigui sentenciada. Tot i que reconeix que són més a prop d'aconseguir-ho, avisa que no es poden confiar. I no creu que l'empat tingui conseqüències per a cap dels dos equips: "Per a la final, no influeixen en res, una final sempre és diferent. Som dos grans equips i tots dos estem en un gran moment."

L'equip de Pep Guardiola descansarà avui dilluns i dimarts s'entrenarà a porta tancada a partir de les 11 hores.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut