Tamara Carrasco
Tamara Carrasco

Prohibeixen a Tamara Carrasco anar a veure la seva mare, que s'ha trencat el peu

L'advocat de la CDR de Viladecans demana a l'Audiència Nacional que s'inhibeixi del cas després de descartar-se el delicte de terrorisme

Actualitzat

L'Audiència Nacional ha denegat a Tamara Carrasco, -la noia d'un CDR detinguda a Viladecans on viu-, que pugui anar a Sant Vicenç dels Horts a visitar la seva mare, que s'ha trencat el peu.

El Tribunal també ha rebutjat la petició d'inhibir-se del cas a favor d'un jutjat de Gavà després que gairebé descartés el delicte de terrorisme.

Tamara Carrasco no pot sortir de Viladecans i només pot anar a Barcelona a treballar; és la mesura cautelar que li va imposar l'Audiència Nacional, que no hi veu un delicte de terrorisme, tal com pretenia la Guàrdia Civil.

"D'una manera sí que sóc lliure perquè no estic en una presó com estan els consellers, però et treuen la teva llibertat, llibertat de moviment i de fer la teva vida. Continuo com estava: tancada en un poble, confinada i jo sento que m'estan castigant."

L'advocat de Tamara, Benet Salellas, també ha demanat que l'Audiència s'inhibeixi del cas, perquè és un cas de desordres públics i no de terrorisme, i, per tant, no és de la seva competència. Però l'Audiència ho ha denegat.

En una interlocutòria breu, el jutge Diego de Egea denega les dues peticions i dóna la raó a la fiscalia. Així, diu que la causa ha de seguir investigant-se a l'Audiència Nacional perquè cal esperar "el resultat final de les investigacions per determinar la naturalesa dels fets investigats".

 

 

La mare de Tamara Carrasco viu a Sant Vicenç dels Horts, - a 8,5 quilòmetres de Viladecans-, on la seva filla vol anar a visitar-la perquè s'ha trencat un peu. Tant la fiscalia com el magistrat s'hi oposen perquè consideren que només pot fer visites "mèdiques" i no pas al domicili de la mare.

Carrasco va ser detinguda el 10 d'abril, acusada de terrorisme i rebel·lió, segons la Guàrdia Civil, però la mateixa Audiència no li ha imputat aquests càrrecs.

ARXIVAT A:
Procés catalàCDRJudicialTerrorismeRebel·lió
Anar al contingut