Madrid

Pilar Bardem: "No sóc dels de la cella i a qui ho digui, el mato"

La presidenta de la Fundació AISGE, Pilar Bardem, ha afirmat rotundament però amb to sorneguer que no és "dels de la cella". "I a qui ho digui, el mato". Bardem ha fet aquestes declaracions durant la presentació del V Taller de la Memòria de l'Escena Espanyola en un acte celebrat a la seu de l'esmentada Fundació. D'aquesta manera, l'actriu es desmarca del grup d'artistes que van donar suport a José Luis Rodríguez Zapatero la campanya electoral passada i entre els que hi havia Pedro Almodóvar, Miquel Barceló, José Luis Cuerda, Concha Velasco, Álvaro de Luna, Juan Goytisolo, Víctor Manuel, Cayetana Guillén Cuervo o Marisa Paredes.

Actualitzat
El lema que la Plataforma de Suport a Zapatero va triar per mostrar la seva adhesió al president del govern en la seva carrera a la reelecció va ser "Defensar l'alegria", títol d'una cançó basada en uns versos de Mario Benedetti.

Joaquín Sabina, Joan Manuel Serrat, Miguel Bosé, Ana Belén, Soledad Jiménez i Fran Perea interpretaven aquest "himne" en un vídeo. Tots acabaven amb un gest que imita les anguloses celles del president del govern i que en la llengua de signes s'identifica com una "v" invertida sobre l'ull.
Anar al contingut