Hospitalet de Llobregat

Operació contra les bandes llatines amb 25 detinguts, la meitat dels quals menors

Se'ls acusa de fer robatoris amb violència i d'agressions sexuals que formarien part de ritus d'iniciació per entrar als Black Panters

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut 25 persones, dotze d'elles menors, i n'han imputat 14 més en un operatiu que han dut a terme a l'Hospitalet de Llobregat contra una organització criminal nomenada Los Menores o Punto Five

Aquest grup, considerat una filial dels Black Panthers, Bloods i Trinitarios -totes tres desmantellades anteriorment pels Mossos-, estava format per menors i majors d'edat i se'ls acusa de cometre els delictes de lesions, obstrucció a la justícia, pertinença a organització criminal, tràfic de drogues, extorsions i agressions sexuals.

La policia creu que les agressions sexuals formaven part de ritus d'iniciació per entrar a la banda criminal i que utilitzaven la violència per controlar diverses zones de l'Hospitalet i de la rodalia de Barcelona, sobretot centres educatius.

En total, els Mossos han fet setze escorcolls en domicilis, principalment al barri de Santa Eulàlia de l'Hospitalet de Llobregat. Els agents hi han trobat armes blanques, armes de foc simulades, documentació de la banda i drogues. 

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions durant les properes hores.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut