La sala té capacitat per a 70 espectadors. (Foto: Zumzeig)
La sala té capacitat per a 70 espectadors. (Foto: Zumzeig)
Barcelona

Obre una nova sala de cinema d'autor al barri de Sants de Barcelona

La sala es diu Zumzeig i està ubicada al carrer Béjar, al barri de Sants de Barcelona. Té capacitat per a 70 persones i s'hi projectarà cinema europeu, cinema independent americà, documentals, migmetratges i videoart. La inauguració serà el 4 d'octubre.

RedaccióActualitzat
En un context incert per a la indústria audiovisual, Barcelona tindrà una sala de cinema més a partir de l'octubre. Es dirà Zumzeig i apostarà per les pel·lícules d'autor. La sala, concebuda "com un lloc de cultura i contracultura, d'actualitat i de memòria", s'instal·larà en uns baixos del carrer Béjar 53, al barri de Sants.

Zumzeig tindrà 70 butaques per projectar cinema europeu, cinema independent americà, documentals, migmetratges i videoart. Els responsables de l'espai expliquen que les pel·lícules que s'hi veuran oferiran una mirada estètica i política sobre el món. En total seran cinc produccions setmanals repartides en unes vint sessions. Una de les primeres que s'hi exhibiran és "Nostalgia de la luz", del prestigiós documentalista xilè Patricio Guzmán, autor de "La batalla de Chile" o "El cas Pinochet".

La inauguració oficial de la sala Zumzeig es farà el 4 d'octubre.
Anar al contingut