Calcio

No hi haurà amnistia en el "cas Moggigate"

Guiddi Rossi, comissari extraordinari de la Federcalcio assegura ahir que la sentència ha de ser imparcial i considera totalment fora de lloc qualsevol tipus d'amnistia. Rossi dirigeix l'organisme encarregat de dictaminar sentència i això fa que les seves paraules prenguin un caire molt més significatiu. Els fiscals han demanat el descens de la Juventus a la Sèrie C i Milan, Fiorentina i Lazio a la Sèrie B. Les sancions que s'aplicaran a aquests clubs podrien ser anunciades avui mateix.

Actualitzat

Tot el futbol europeu pendent de la resolució del cas

Més de la meitat de la plantilla que va guanyar el Mundial 2006 milita en un dels quatre clubs implicats en el "cas Moggigate". És per això que els clubs europeus més importants estan pendents de la sentència per intentar aconseguir els serveis d'algun d'aquests jugadors.
No obstant, el director esportiu de la Juventus, Alessio Seco, ha advertit que no donaran cap facilitat a cap club europeu per fitxar algun dels seus jugadors. La Juventus intentarà per tots els mitjans possibles intentar retenir el màxim nombre possible de jugadors, per no haver de tornar a reconstruir la plantilla un cop tornin a jugar en la Sèrie C.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut