Pla mig de la porta del pis de Reus on s'ha produït un incendi mortal, entreoberta i amb un precinte dels Mossos d'Esquadra, el 14 de nove…
Pla mig de la porta del pis de Reus on s'ha produït un incendi mortal, entreoberta i amb un precinte dels Mossos d'Esquadra, el 14 de novembre del 2016. (Horitzontal)

Mor una dona de 81 anys en un incendi d'habitatge a Reus

ACN Reus.-Una dona de 81 anys ha mort aquest dilluns a la matinada en un incendi d'habitatge a Reus, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'incendi s'ha produït poc després de dos quarts de quatre de la matinada en el domicili de la víctima, situat al carrer Santa Anna número 18. Segons les primeres informacions, la dona s'hauria vist sorpresa per l'incendi que ha cremat el matalàs a l'interior de l'habitació on dormia i, posteriorment, ha caigut. Efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques han practicat maniobres de reanimació càrdiorespiratoria a la dona, però no han pogut fer res per salvar-li la vida. Els Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació per esclarir les causes del sinistre, treballen amb la hipòtesi que el matalàs s'hauria encès accidentalment per una espelma, segons han apuntat fonts policials a l'ACN.

(Aquesta actualització inclou informació sobre la investigació policial, declaracions de veïns i rectifica l'adreça de l'immoble sinistrat, que correspon al número 18 del carrer Santa Anna de Reus i no al número 14, tal com s'havia comunicat inicialment)D'altra banda, dues persones més de l'edifici, un home de 43 anys i un menor, han estat atesos pels serveis mèdics amb símptomes d'ansietat, tot i que han estat donats d'alta in-situ.El bloc afectat té tres plantes i dos pisos per planta, tots ells de lloguer. L'incendi ha cremat parcialment l'habitació del pis 2n-B, on vivia la dona de 81 anys, mentre que la resta ha estat afectat només per fum. El foc s'ha controlat en poc més de mitja hora i ha obligat a evacuar sis veïns com a mesura preventiva. Una veïna del primer pis, Mònica Piqueras, ha explicat que els serveis d'emergència els han fet sortir al carrer de matinada perquè l'immoble s'ha omplert de fum. A més, ha afegit que han hagut de ventilar els habitatges durant tot el matí. Els sis veïns evacuats han pogut retornar als seus habitatges cap a les cinc del matí, ja que els Bombers han realitzat tasques de revisió i l'estructura de l'immoble no ha quedat malmesa.

Anar al contingut