Un motorista ha mort en un accident en què hi ha implicats dos vianants
Un motorista ha mort en un accident en què hi ha implicats dos vianants
Barcelona

Mor un motorista després d'atropellar dues dones a la Gran Via de Barcelona

És la tercera víctima mortal d'aquest any en un accident de trànsit a Barcelona

RedaccióActualitzat

Un motorista ha mort en un accident de trànsit al districte de Sant Martí de Barcelona. La víctima va atropellar dues dones en un pas de vianants regulat per semàfors a la Gran Via, a tocar de la plaça de les Glòries. L'accident va passar aquest dimarts cap a les 10 del vespre a la Gran Via.

Tant el motorista com les dues vianants van resultar ferits de diversa consideració i els van traslladar a diferents hospitals de la ciutat, però el conductor de la moto, un home de 30 anys, ha mort aquesta matinada a causa de les greus ferides que es va fer.

Segons uns testimonis, els semàfors dels dos sentits de la circulació no van coordinats i, mentre en un sentit el semàfor ja està vermell, en l'altre encara està verd, i això hauria pogut provocar l'atropellament. Durant gairebé una hora, la Guàrdia Urbana va tenir tallats els carrils en direcció a Sant Adrià, cosa que va provocar retencions de trànsit.

Aquesta és la tercera víctima mortal d'aquest any en un accident de trànsit a Barcelona, la segona d'un motorista.

L'any passat van morir 12 persones a la ciutat en accidents de circulació, 7 de les quals eren motoristes, col·lectiu que també va tenir els accidents amb conseqüències més greus.

Anar al contingut