Ral·li

Loeb força una penalització i deixa que Hirvonen se situï líder provisional del Ral·li de Nova Zelanda

El tacticisme s'ha tornat a imposar en una prova del Mundial de ral·lies. Aquest cop, però, ha estat Sébastien Loeb qui s'ha aprofitat de Mikko Hirvonen. El francès ha forçat una penalització perquè sigui el finlandès qui passi a liderar el Ral·li de Nova Zelanda i obri dissabte tots els trams amb les dificultats afegides que això suposa. El de Citröen confia que la brutícia del traçat perjudiqui el seu màxim rival i l'afavoreixi per situar-se primer i aixecar, diumenge, la copa de campió de l'onzena cita del Mundial.

Actualitzat

Sébastien Loeb no vol deixar escapar el seu vuitè triomf de la temporada i ha recorregut a l'estratègia per intentar assegurar-se la victòria. El francès dominava la primera jornada del Ral·li de Nova Zelanda però ha forçat una penalització abans del sisè tram perquè el finlandès se situï líder de manera provisional i s'encarregui, durant el segon dia, d'obrir i netejar les pistes.

El de Citröen espera que això perjudiqui el de Ford i li faciliti la feina per tal d'esgarrapar-li segons i arribar a l'última jornada, diumenge, amb tot de cara per alçar-se amb el triomf final. Això, sempre que Dani Sordo, tercer, no superi el seu company d'equip. L'espanyol ha completat un excel·lent dia i amenaça Loeb ja que només dos segons els separen. Jari-Matti Latvala, quart, també tindrà les seves opcions perquè està en els mateixos registres que Loeb. Amb tot, però, Hirvonen és líder amb 29 segons de diferència respecte Loeb.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut