El jove va afirmar que vivia a la casa de la parella i que tenia les claus
El jove va afirmar que vivia a la casa de la parella i que tenia les claus
Madrid

Llibertat pel detingut que va entrar al pis del costat i es va posar al llit on dormia la veïna

L'home haurà de comparèixer dues vegades al mes davant el jutjat

RedaccióActualitzat

Un jutge ha deixat en llibertat al jove detingut a Madrid per entrar al pis d'un matrimoni, ficar-se al seu llit i tocar a la dona que hi era dormint, encara que haurà de comparèixer dues vegades al mes davant el jutjat.

Segons el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, el Jutjat d'Instrucció 47 ha posat aquest divendres en llibertat a Pedro Luis V.L, un equatorià de 27 anys, encara que amb l'esmentada mesura cautelar.

Les primeres indagacions apunten que l'home estava en estat d'embriaguesa i es va colar al pis pensant que era casa seva, ja que viu al portal del costat, han concretat fonts de la investigació.

Els fets van passar dimecres passat en un baix de l'avinguda de Moratalaz a Madrid, quan el jove va decidir entrar a l'habitatge per la finestra i ficar-se al llit d'un matrimoni d'origen colombià de 40 i 59 anys.

La dona va notar que algú li feia tocaments i va creure que era el seu marit, fins que es va girar i va veure que es tractava d'un desconegut, per la qual cosa va començar a cridar.

A continuació, el matrimoni va retenir el jove i va trucar a la policia, que en arribar al domicili van interrogar tots els presents.

Quan li van prendre testimoni, el jove equatorià va afirmar que vivia a la casa de la parella i que tenia les claus, però, quan la policia va fer comprovacions va poder demostrar que cap de les claus corresponia al pany de la porta de la parella veïna. L'home va ser arrestat. La policia li va atribuir els delictes d'abusos sexuals i violació de domicili.

Anar al contingut