Llach, durant l'acte d'aquest dimarts a Girona (ACN)
Llach, durant l'acte d'aquest dimarts a Girona (ACN)
Girona

Llach treu importància a la polèmica sobre les sancions als funcionaris

"Últimament dius una cosa i brr, brr, brr!", es limita a dir el diputat de Junts pel Sí en un acte a Girona

Actualitzat

El diputat de Junts pel Sí Lluís Llach ha volgut tancar la polèmica generada per les seves afirmacions assegurant que la Generalitat sancionarà els funcionaris que no acatin la llei de transitorietat jurídica. Durant un acte a Girona, Llach ha tirat d'ironia per treure importància a l'afer i, en referència al rebombori polític, ha dit literalment:

"Últimament dius una cosa i brr, brr, brr!"

Llach, que a la seva arribada ha refusat atendre els periodistes, s'hi ha referit durant el torn de preguntes amb el públic del #BirresCrítiques, organitzades pel mitjà independent El Crític. Quan li han preguntat sobre quin seria el seu full de ruta ideal, abans de respondre, ha dit que parlava "com a Lluïset bum bum", deixant clar que era una opinió personal. El diputat ha acompanyat l'onomatopeia "brr, brr, brr!" d'un moviment de braços simulant un ventilador, en una referència velada a la polèmica per les sancions als funcionaris.

Durant la seva intervenció, el diputat i cantautor també ha assegurat que si en el referèndum guanya el 'Sí', el Parlament no es dissoldrà automàticament, sinó que continuarà treballant per implementar la independència.

"I serà aleshores quan entre tots haurem de decidir el país que volem."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut