Barcelona/Girona

Les aerolínies de baix cost guanyen passatgers al Prat i en perden a Girona al juliol

Les aerolínies de baix cost guanyen passatgers a l'aeroport del Prat i en perden al de Girona. Al juliol, 385.000 persones van arribar a Barcelona amb les companyies de baix cost, un 5% més que al juliol de l'any passat, segons les dades del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç. En canvi, l'aeroport de Girona ha perdut un 1,4% de viatgers, si comparem aquest juliol amb el de l'any passat. L'han utilitzat gairebé 250.000 persones en un mes.

Actualitzat
Les aerolínies de baix cost van transportar més de 4 milions de passatgers al juliol, cosa que suposa un 10% més respecte al mateix mes de l'any passat. En canvi, les companyies tradicionals van traslladar 2,85 milions de viatgers, un 3% més, segons dades difoses pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç.

Al juliol, les aerolínies de baix cost van suposar més de la meitat de les entrades de passatgers internacionals cap a Espanya, un 58,4% dels viatgers que van passar pels aeroports espanyols, mentre que les aerolínies tradicionals van concentrar el 41,6% restant, seguint amb la tendència dels mesos anteriors.

L'aeroport del Prat és el quart més utilitzat per aquestes companyies, darrere de Palma, Màlaga i Alacant. L'aeroport de Girona és el setè del rànquing.
Anar al contingut