Un logotip de Batman amb la data de la matança i una flor a sobre prop del monument a les víctimes del tiroteig (Foto: Reuters)
El tiroteig va deixar 12 morts i una seixantena de ferits. (Foto: Reuters)
Barcelona

L'autor de la música de l'últim Batman homenatja amb una cançó les víctimes de la massacre d'Aurora

El compositor de la música de l'última pel·lícula de Batman, durant l'estrena de la qual va tenir lloc una matança en què van morir 12 persones i unes seixanta més van resultar ferides, ha escrit una peça per recaptar fons per als afectats.

RedaccióActualitzat
Les víctimes de la massacre d'Aurora, en què un jove va obrir foc contra el públic de l'estrena de l'última entrega cinematogràfica de Batman, i els seus familiars ja tenen la seva cançó.

L'ha composta Hans Zimmer, autor de la música d'''El caballero oscuro: la leyenda renace", com a tribut als afectats i l'ha penjat a internet per recollir fons per a l'Organització d'Ajuda a les Víctimes d'Aurora.

La cançó està disponible internacionalment a iTunes i, per als nord-americans, a MoonToast, on també se'n pot escoltar un extracte.

A la seva pàgina de Facebook, el compositor explica que va gravar la cançó a Londres els dies posteriors a la matança.

El passat 20 de juliol, James Holmes, de 24 anys, va irrompre des de la part posterior de la gran pantalla disfressat a semblança del protagonista dolent de la tercera entrega de Batman i va començar a disparar contra el públic amb diverses armes. Dotze persones van perdre-hi la vida i una seixantena més van resultar ferides.
Anar al contingut