Madrid

L'assignatura de religió introdueix les pregàries catòliques a Primària i no fa referència a altres confessions

El nou currículum, que publica el BOE d'aquest dimarts, l'ha desenvolupat un cop més la Conferència Episcopal i no el govern espanyol

Actualitzat

Els nens que facin religió a l'escola hauran d'aprendre algunes pregàries catòliques i ja no se'ls ensenyarà res d'altres confessions, com l'islam o el judaisme. Són dos dels canvis destacats del currículum d'aquesta assignatura que introdueix la LOMCE, que també preveu ensenyar als nens que la felicitat no es pot aconseguir sense l'ajuda de Déu o que els pares i els amics són un do diví.

El nou currículum, que publica el BOE d'aquest dimarts, l'ha desenvolupat un cop més la Conferència Episcopal i no el govern espanyol. Altres criteris d'avaluació seran "reconèixer la incapacitat de la persona per aconseguir la felicitat" o "reconèixer la relació intrínseca que existeix entre Déu i l'home".

El nou currículum s'aplicarà en el marc de la LOMCE a partir del curs que ve. La religió és una assignatura optativa, que la nova llei d'educació ha convertit en avaluable. Els nens que no la facin cursaran la seva alternativa, valors socials i cívics.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut