Sabadell

L'Ajuntament de Sabadell atribueix l'accident mortal a un "mal ús" de la banqueta

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso, ha lamentat la mort aquest divendres al vespre del jugador benjamí de la Unió Can Rull-Romulo Tronchoni en caure-li al damunt una banqueta coberta del nou camp de futbol on jugava, que s'havia d'inaugurar en uns dies. L'Ajuntament ha atribuït a un "mal ús" de la banqueta el tràgic accident. El cos del nen que ha perdut la vida ja descansa al tanatori de la ciutat i aquest dilluns a les deu del matí s'oficiaran els funerals a l'església de Sant Fèlix.

Actualitzat
Sabadell està de dol per la tràgica mort d'un nen de nou anys, que l'Ajuntament de la localitat atribueix a un "mal ús" de la banqueta del camp de futbol on jugava, a l'espera dels resultats de les investigacions policials i judicials.

L'accident va passar divendres al vespre quan tres nens es van penjar d'una banqueta del camp que no estava collada però que, segons ha explicat Ayuso, reunia les condicions òptimes de seguretat. L'element va caure, dos dels nens van poder fugir i van sortir il·lesos, però al tercer li va colpejar el cap i va quedar atrapat a sota molt malferit. Fonts de l'Ajuntament de Sabadell han afegit que durant més de vint minuts es va intentar reanimar el nen i que se'l varen endur en estat molt greu al Parc Hospitalari Taulí, on ja va arribar mort.

L'Ajuntament de Sabadell ha decretat dos dies de dol a la població, que aquest dilluns donarà l'últim adéu al nen en uns funerals que s'oficiaran a les deu del matí a l'església de Sant Fèlix.

L'Associació de Clubs de Futbol de Sabadell i l'Ajuntament han suspès tots els partits de futbol base previstos per aquest cap de setmana a la ciutat. També s'ha habilitat ajuda psicològica per als familiars i amics del nen.

El nou camp de futbol de Can Rull havia d'inaugurar-se el 12 d'octubre, tot i que després del fatal accident la inauguració s'ha posposat de manera indefinida. El president del club, Carlos Murciano, ha afegit que "estava tot a punt, els daus de formigó ja hi eren, però ha faltat temps per collar-ho, qüestió de dies".

La família de la víctima estava molt vinculada al club de futbol, del qual el pare és el vicepresident i dos germans més grans del nen, d'11 i 14 anys, també hi juguen.
Anar al contingut