Imatge d'un taller de prevenció de la violència masclista a la Facultat de Dret i Economia de la UdL. Amb la presència de la coordinadora del m…
Imatge d'un taller de prevenció de la violència masclista a la Facultat de Dret i Economia de la UdL. Amb la presència de la coordinadora del minor i directora del Centre Dolors Piera, Ana Maria Romero. (Horitzontal)

La Universitat de Lleida estrena un Minor en Gènere i Dret

Lleida (ACN).- La Universitat de Lleida (UdL) estrena aquest curs el Minor en Gènere i Dret, adscrit a la Facultat de Dret i Economia (FDE) i amb l'estreta col·laboració del Centre Dolors Piera d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones. Es tracta d'una formació complementària del estudis del Grau que permet a l'estudiantat obtenir una especialització en aquesta àrea específica del coneixement. Es tracta del primer minor en qüestions de gènere a la UdL i el segon, en aquesta matèria, d'una universitat catalana. El minor ha tingut una bona rebuda ja que s'han cobert totes les places que s'oferien, 20 per a cadascuna de les assignatures que s'hi inclouen, arribant al centenar de matrícules.

Actualitzat
Anar al contingut