Actualitat blanc-i-blava

La revisió mèdica confirma que Ewerthon ja està a punt per enfrontar-se al Getafe

Ewerthon està en òptimes condicions per disputar uns minuts en el partit de diumenge contra el Getafe. L'últim fitxatge de l'Espanyol ha passat amb èxit la revisió mèdica d'aquest dimarts i ha estat presentat com a nou jugador blanc-i-blau pel que resta de temporada. Després de la jornada de descans atorgada per Valverde, el brasiler s'incorporarà dimecres als entrenaments del primer equip. Aquest dimarts també s'ha presentat el porter Javi Ruiz, que s'integrarà al filial per les baixes de Kameni i Lafuente.

Actualitzat

Ewerthon Henrique da Souza ha arribat a Barcelona en plena forma. A l'Stuttgart no gaudia de gaires minuts però el seu estat físic és més que òptim, ja que ha treballat intensament amb l'equip de la Bundesliga. Ara arriba a la capital catalana amb ganes de recuperar l'instint golejador que ja va mostrar al Saragossa fa dues temporades.

El davanter brasiler ha passat aquest matí amb èxit la revisió mèdica i aquest migdia ja ha estat presentat com a nou jugador blanc-i-blau. Està previst que el jugador s'incorpori dimecres als entrenaments del primer equip i que disputi, diumenge, els seus primers minuts amb la samarreta de l'Espanyol en el partit que enfrontarà els catalans amb el Getafe.

Qui també ha passat la revisió mèdica ha estat el nou porter Javi Ruiz. L'exporter del Barça treballarà a mig camí entre el primer equip i el filial a causa de les baixes de Kameni i Lafuente i tenint en compte que ara Valverde només disposa de Kiko Casilla i Isaac Becera.

Per la seva banda, Raúl Tamudo començarà avui la seva recuperació al gimnàs després de ser operat al cúbit del braç esquerre per retornar a l'equip el més aviat possible.

Anar al contingut