Edifici de la Reial Acadèmia Espanyola, RAE, a Madrid (Wikimedia Commons)
Edifici de la Reial Acadèmia Espanyola, RAE, a Madrid (Wikimedia Commons)

La RAE incorporarà els termes "supremacisme" i "supremacista" al diccionari

La institució de la llengua va respondre a un usuari de Twitter que recordava a Pedro Sánchez que el terme no apareixia al diccionari

Actualitzat

La Reial Acadèmia Espanyola, RAE, incorporarà pròximament els termes "supremacisme" i "supremacista", segons ha revelat la mateixa institució cultural a Twitter. La RAE va respondre a un usuari després de l'intercanvi de missatges en aquesta xarxa entre el president de la Generalitat, Quim Torra, i el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

En un moment determinat, un dels usuaris de Twitter va respondre al dirigent socialista que la paraula "supremacista" no existia al diccionari, i de fet és així, però la RAE va intercedir per anunciar que "ja estan en fase d'incorporació al diccionari acadèmic dels termes 'supremacisme' i 'supremacista'".

 

           
L'intercanvi de missatges va començar divendres passat, quan Sánchez va acusar Torra de ser el "Le Pen de la política espanyola" i el president català li va replicar demanant-li diàleg per parlar dels "presos polítics a l'Estat" i de la "criminalització del dret a l'autodeterminació dels pobles". Sánchez va respondre a Torra que acceptava l'oferta si "el seu supremacisme" l'hi permetia i li va traslladar que no estava "per sobre de la llei".

 

 

 


Les acusacions de "supremacisme" al president de la Generalitat, Quim Torra, van sorgir fa uns dies quan Carles Puigdemont va fer públic que apostava pel diputat de Junts per Catalunya i es van fer públics articles i tuits de fa uns anys en què carregava contra "els espanyols".
 

ARXIVAT A:
Quim TorraProcés català
Anar al contingut