Pedro Sánchez ha endurit aquests dies el seu discurs sobre Catalunya (EFE)
Pedro Sánchez ha endurit aquests dies el seu discurs sobre Catalunya (EFE)
Mèrida

Sánchez afirma que Torra és "el Le Pen de la política espanyola"

El líder del PSOE ha dit a Mèrida que, per primer cop, hi ha un dirigent polític a Espanya que representa la xenofòbia i el racisme

RedaccióActualitzat

Pedro Sánchez ha comparat Quim Torra a Le Pen. La mateixa setmana que els socialistes han apostat per ampliar el delicte de rebel·lió perquè es pugui aplicar als independentistes, el líder del PSOE ha anat aquest divendres més lluny i ha desqualificat amb contundència el nou president de la Generalitat:

"A diferència del que passava en altres països europeus, la xenofòbia, el racisme, no havia recollit aquest malestar i no s'havia materialitzat en una representació política en el nostre país. Ara ja la tenim. Ja la tenim en la persona del senyor Torra, el nou president de la Generalitat de Catalunya. El senyor Torra no és, ni més ni menys, que el Le Pen de la política espanyola."

El secretari general del PSOE ho ha dit en un acte a Mèrida, en companyia del president extremeny, el també socialista Guillermo Fernández-Vara. Sánchez ha insistit que si hi ha fets que demostren que el nou govern actua fora del marc legal, el PSOE defensarà que es restableixi a Catalunya el 155.

Aquest dijous, Pedro Sánchez va dir que la seva formació presentarà una iniciativa legislativa perquè els alts càrrecs es vegin obligats a acatar per llei la Constitució quan prenguin possessió.

ARXIVAT A:
PSOEPedro SánchezArticle 155Quim TorraProcés catalàInvestidura
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut