Barcelona

La Marató per a la investigació de la diabetis i l'obesitat acaba amb 7.015.367 d'euros

El programa Conduït per Toni Cruanyes i Ana Boadas ha començat a les 10 del matí a TV3, a les 8 a Catalunya Ràdio, i ha durat més de 15 hores en directe

Actualitzat

13 de desembre, dia de La Marató. TV3 i Catalunya Ràdio han celebrat la cita més multitudinària de Catalunya amb la solidaritat.

Aquest any, "La Marató" estava dedicada a recaptar fons per a la investigació, la curació i la millora dels tractaments de la diabetis i l'obesitat, dues de les malalties del metabolisme més freqüents a Catalunya.

La solidaritat dels catalans no ha faltat a la cita. En més de quinze hores de programa, "La Marató" ha arribat a 7.015.367. El marcador ha avançat a bon ritme durant tot el dia. La primera actualització s'ha fet a dos quarts d'onze del matí i ja ha donat 308.014 euros de solidaritat. Una hora després, ja s'havia doblat la xifra: 674.027 euros. I a les 12.30 s'han assolit els 751.423. I aquesta xifra ha anat augmentant al llarg del dia.

Per tele i ràdio

A Catalunya Ràdio, "La Marató" ha arrencat a les vuit del matí amb Ricard Ustrell i l'equip del programa "El suplement".

A les deu del matí s'hi ha afegit TV3, amb el seu programa més llarg de l'any. Una mica més de 15 hores d'entrevistes, divulgació, entreteniment i emoció.

Conduït per Toni Cruanyes i Ana Boadas, "La Marató de TV3" s'allargat fins a passades l'una de la matinada. Hi han actuat, entre d'altres, els artistes que han participat en el disc i el llibre d'aquesta edició.

Com cada any, hem escoltat el testimoni de persones que tenen aquestes malalties i que han explicat les seves vivències. L'emissió es podia seguir també en directe a través d'internet.

Arreu del país s'han programat més de dues mil activitats organitzades per diverses entitats cíviques.

Fes el teu donatiu

A les seus telefòniques de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona hi haurà, al llarg de tot el dia, uns 2.300 voluntaris han recollit els donatius que els han arribat a través del telèfon.

Els donatius a La Marató es poden fer encara ara trucant al telèfon 905 11 50 50 o també a través d'internet.

A més de per televisió ràdio, La Marató també es podia seguir a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #LaMaratóTV3.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut