Actuacions a La Marató
Actuacions a La Marató
Tots els estils i disciplines artístiques

Totes les actuacions que veurem a La Marató

Com cada any la música i l'entreteniment estaran molt presents durant les 15 hores de programa

Se atormenta una vecina
El grup repeteix aquest any com a banda del programa. Ells seran els encarregats de posar ritme a les més de quinze hores de directe. Una banda sonora marcada per referents musicals dels 60, 70 i 80 de caràcter disco-funk. 

Vaivé amb Brodas Bros
Barreja de música clàssica i dansa urbana. Aquesta és la proposta que fa l'espectacle "Vaivé", creat per L'Auditori de Barcelona. Una fusió d'instruments tradicionals i hip-hop, on els protagonistes són els Brodas Bros, una companyia que aviat celebrarà deu anys dalt dels escenaris.

Muchacho y los Sobrinos
Els nebots i músics de Peret seran al plató de TV3 per interpretar la versió que han fet per al disc de La Marató del gran èxit de The Pretenders, "I'll stand by you". Tot i que la cançó ha estat versionada diverses vegades, la proposta de Muchacho y los Sobrinos sorprendrà per la seva frescor i alegria. 

Judit Neddermann, Sara Pi i Alessio Arena
"Killing me softly" és una cançó sorgida d'una oda a la importància de sentir-se acompanyat. És per això que en aquesta edició d'"El disc de La Marató" hi ha posat veu el trio format per Judit Nedderman, Sara Pi i Alessio Arena, tres artistes prometedors del panorama musical català. En l'adaptació que oferiran demostraran com s'han unit en perfecta sintonia per reinterpretar l'èxit de Roberta Flack.

Marina BBFace & The Beatroots
Un dels moments més dolços de la jornada el protagonitzaran Marina BBface & The Beatroots, projecte musical procedent de grups com The Pepper Pots i Electric Gozarella. El grup interpretarà una versió de "Close to you" de The Carpenters, traduïda al català per a "El disc de La Marató".

Nyandú
"Total eclipse of the heart", de Bonnie Tyler, ha estat una de les cançons més venudes de tots els temps. Els osonencs Nyandú li han volgut donar un aire nou amb l'adaptació que n'han fet per a "El disc de La Marató". Ho demostraran quan visitin el plató de TV3. Amb un so més pop que el de l'original, Nyandú recordarà la importància de passar amb els més estimats qualsevol moment difícil, com pot ser una malaltia.

Black
No hi ha millor antídot per posar-se de bon humor que escoltar cançons com "Wonderful life", de Black. Tot i que no és el primer cop que la cançó forma part de la banda sonora de La Marató, en aquesta ocasió el fet que sigui el mateix Black qui la canta en català és, de ben segur, un valor afegit a l'actuació que animarà tots els espectadors.

Miquel Abras i Rozalén
Miquel Abras va rebre l'encàrrec de posar veu a una cançó monumental d'un altre empordanès com ell, "Amor particular", de Lluís Llach. Formant duet amb Rozalén, una artista d'Albacete en ple ascens, els dos artistes han aconseguit fer-ne una gran versió. Des del plató de TV3 demostraran com la unió de les seves veus ha fet créixer, encara més, aquesta autèntica declaració d'amor musicada.

Carlos Baute
Deu anys després d'haver assolit l'èxit mundial amb "Te regalo", Baute ha trobat un nou significat a la seva cançó gràcies a La Marató. Amb l'adaptació del tema al català, el cantant veneçolà es vol adreçar a tots els espectadors de La Marató i donar un missatge d'esperança.

Pepet i Marieta
Els Pepet i Marieta contagiaran l'esperit alegre i festiu que els caracteritza interpretant "La vida es un Carnaval", de Celia Cruz. Amb ells serà absolutament impossible no moure el cos!

Súper3
Per un dia, els súpers canviaran el "Tots som súpers" per la famosa frase dels Mosqueters "Tots per un i un per tots" per iniciar la celebració dels seus 25 anys d'existència. "All for love" es convertirà, per una estona, en un himne per celebrar l'esperit solidari que caracteritza La Marató.

Álvaro Soler
Álvaro Soler és la descoberta d'aquest estiu. De fet, la mateixa Jennifer López, després de sentir a la ràdio "El mismo sol", el va anar a buscar per gravar amb ell la cançó que ja preveia que es convertiria en un èxit. Soler ha arrasat a les llistes d'èxits d'Itàlia i Suïssa, però ha fet un forat a la seva agenda per no perdre's l'ocasió de col·laborar amb La Marató.

Sopa de Cabra
Un dels grups catalans més emblemàtics de tots els temps, els Sopa de Cabra, han tornat a l'estudi després de quinze anys per enregistrar un nou disc. "Cercles" combina l'esperit i l'essència del grup amb un alè renovat de rabiosa actualitat. 

Els Pets
El grup més famós de Constantí celebra els 30 anys dalt dels escenaris i no han volgut perdre l'ocasió de celebrar-ho des del plató de La Marató.

Estopa
Els germans de Cornellà acaben de treure "Rumba a lo desconocido", un projecte ambiciós que David i José s'han atrevit a produir ells mateixos. Els Estopa vénen a presentar aquest nou disc amb una versió d'una de les seves cançons.

Fundación Tony Manero
El final de festa de La Marató vindrà de la mà de la Fundación Tony Manero. La banda celebra vint anys dalt dels escenaris i ho faran recordant alguns dels seus grans èxits. 

La flashmob amb els SP3
"Tu tens la força" és el tema que protagonitza la flashmob de La Marató d'aquest any. La cançó és una adaptació de "Freed from desire" de la italiana Gala, que ha estat traduïda al català per a "El disc de La Marató". Els SP3 i alguns dels alumnes de l'Escola Memory de Barcelona vindran al plató a ensenyar a l'audiència com es balla la versió d'Inna.

Dansa urbana amb Qualty Dance Studio
El hip-hop passarà pel plató de La Marató de la mà dels alumnes de l'escola de danses urbanes de Sant Adrià de Besòs. Els joves han preparat una coreografia en exclusiva per a La Marató amb un dels èxits amb què la cantant Meghan Trainor ha triomfat arreu del món.

El mentalista David Baró
El 2014 David Baró va guanyar el Primer Premi Nacional de mentalisme.  Des de llavors no ha deixat de recollir èxits i això és el que vindrà a demostrar a plató. Baró ens porta un exercici de control mental que ens deixarà a tots bocabadats.

Mama Mia
"Mamma Mia" torna a Barcelona després d'haver aconseguit enamorar més de cinquanta milions d'espectadors arreu del món. Una injecció d'alegria i energia positiva que enamorarà.

Oh Happy Day 
Els guanyadors de la terecera temporada, el Quartet Mèlt, han volgut venir a celebrar-ho al programa amb una versió molt maratoniana d'un dels hits que van interpretar durant el concurs, i que els va ajudar a assolir la victòria.

Gags
Els nostres presentadors no han volgut quedar al marge de la diversió. El Toni i l'Ana s'han atrevit a mostrar les seves qualitats artístiques per a La Marató. A través de l'humor i la diversió, es descobrirà la seva part més esbojarrada i sorprenent. Per exemple, veurem els presentadors d'edicions anteriors de La Marató com mai se'ls ha vist!

Anar al contingut