Barcelona

La línia 11 del metro de Barcelona torna a funcionar amb normalitat després d'un mes d'obres

La línia 11 del metro de Barcelona torna a funcionar amb normalitat després d'un mes d'obres, on s'ha instal·lat un nou sistema de conducció automàtica als combois i a les estacions, a més de portes de seguretat per no caure a les vies. Aquest mes començarà la primera fase de proves -en horari nocturn- per verificar que el sistema funciona correctament, que ha suposat una inversió d'1,5 milions d'euros i està previst que entri en servei a finals d'any. També s'ha cobert completament l'estació Torre Baró/Vallbona, l'única de la línia que es troba en superfície, i que fins ara només tenia coberta la zona de les andanes.

Actualitzat
El tram de la línia 5 entre les estacions de Can Boixeres i Collblanc continuarà tancat fins al 9 de novembre per les obres de la futura estació d'Ernest Lluch i del nou vestíbul de Can Vidalet. Els usuaris tenen diverses alternatives, com la resta de la xarxa ferroviària i tres serveis d'autobusos complementaris que els acosten al tren, el  metro i el tramvia.

També el tram entre Vilapicina i Horta estarà tallat fins al 17 de setembre, com a conseqüència de les obres de prolongació d'aquesta línia fins a la Vall d'Hebron, on en un futur els usuaris podran enllaçar amb la línia 3.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut