L'expresident Hosni Mubarak -al centre- amb els seus fills Gamal i Alaa durant el judici de fa uns mesos. (Foto: Reuters)
L'expresident Hosni Mubarak -al centre- amb els seus fills Gamal i Alaa durant el judici de fa uns mesos. (Foto: Reuters)
El Caire

La justícia ordena l'alliberament de dos fills de l'expresident egipci Mubarak

A petició de l'advocat, el Tribunal del Caire decideix repetir un judici contra ells per apropiació indeguda de fons públics

RedaccióActualitzat

El Tribunal Penal del Caire ha ordenat l'alliberament dels fills de l'expresident d'Egipte Hosni Mubarak, Alaa i Gamal, empresonats al centre penitenciari de Torà de la capital del país. El tribunal ha decidit repetir un judici contra tots dos per apropiació indeguda de fons públics. Segons fonts judicials, la decisió respon a una petició de l'advocat d'Alaa i Gamal. La justícia exigeix, però, que els fills de Mubarak estiguin localitzables en tot moment.

La setmana passada el Tribunal de Cassació va anul·lar l'última condemna de tres anys de presó que hi havia contra el president egipci i els seus fills per un cas de malversació de fons públics. De moment no se sap si també excarceraran Hosni Mubarak, derrocat i actualment sota arrest domiciliari en un hospital militar.

Anar al contingut