Captura del missatge que s'ha difós per Twitter i Facebook.
L'adolescent mort era fan de Messi.
El Caire

La imatge d'un nen sirià mort vestit de blaugrana, símbol d'una campanya contra els infants víctimes del conflicte

La imatge d'Ahmad Othman, un adolescent sirià que va morir vestit amb una samarreta del seu equip preferit, s'ha convertit en el símbol d'una campanya d'activistes sirians a través de les xarxes socials per protestar contra la mort de menors en el conflicte.

RedaccióActualitzat
La imatge d'Ahmad Othman, un adolescent sirià que va morir vestit amb una samarreta del Barça, s'ha convertit en símbol d'una campanya d'activistes sirians a través de les xarxes socials per protestar contra la mort de menors en el conflicte. Els usuaris de Twitter i Facebook han difós una imatge amb dues fotografies d'Ahmad, en una de les quals se'l veu ensangonat a terra, amb la samarreta del seu equip preferit.

La iniciativa, batejada com a #tweet4syrianchild ("tuiteja pel nen sirià"), demana als internautes que el dia 10 de cada mes llancin aquest missatge en record dels menors víctimes d'aquest conflicte armat.

El nen, que era fan de Messi, va morir el 2 de maig en una ofensiva de les forces de Bashar al-Assad a Al Baida, que va causar més de 400 morts. Segons els activistes, Othman, que va néixer el 1998, va perdre la vida al costat d'altres membres de la seva família i amics en la massacre, que va ser condemnada per la comunitat internacional.
Anar al contingut