Imatge de la zona de l'accident, on s'hi veu una gran columna de fum.
L'avió s'ha incendiat i a la zona s'hi veu una gran columna de fum.
Islamabad

La falta de descans del pilot podria haver causat l'accident aeri al Pakistan

La falta de descans del pilot de l'avió sinistrat ahir a Islamabad podria haver estat la causa de l'accident. Això és el que ha assegurat el president de l'Associació de Pilots del Pakistan, Sohail Baloch, tot i que s'espera que la caixa negra reveli més detalls de l'accident, que ha deixat 152 morts. El mal temps, apuntat en un principi com a causa, dificulta ara les feines dels equips de rescat i encara queden mig centenar de cossos per recuperar.

Actualitzat
El Pakistan està de dol pel tràgic accident aeri on ahir van morir 152 persones, totes les que hi viatjaven.

Mentre les autoritats continuen investigant les causes de l'accident i es busquen les caixes negres de l'aparell, els familiars de les víctimes continuen apropant-se a l'Hospital d'Islamabad, on estant sent traslladats els cossos per a la seva identificació. Un procés que serà molt complicat, ja que l'avió es va incendiar en impactar a terra.

De moment, s'han recuperat 115 cadàvers. L'avió, de la companyia pakistanesa Airblue, es va estavellar en una zona muntanyosa enmig de fortes pluges torrencials i boira molt densa. El temporal continua afectant la zona i està complicant les tasques de rescat.
Anar al contingut