Nancy Londoño, dona de Jordi Magentí i la seva filla
Nancy Londoño i la seva filla, vingudes de Colòmbia per declarar com a testimonis (ACN)
Santa Coloma de Farners

La dona del principal sospitós del crim de Susqueda defensa la seva innocència

La parella de Jordi Magentí diu que va ser amb ell al pantà l'endemà del crim i que en tot moment van estar junts

RedaccióActualitzat

Nancy Londoño, que ha vingut expressament des de Colòmbia, ha avalat la innocència del seu home, Jordi Magentí, empresonat com a principal sospitós del doble crim de Susqueda.

Juntament amb la seva filla, que viu amb ella al país sud-americà, han declarat aquest dimecres al matí al jutjat de Santa Coloma de Farners com a testimonis. La dona ha confirmat que l'endemà dels crims va anar al pantà amb el seu marit.


Assegura, però, que van estar sempre junts, i això contradiu els investigadors, que havien mantingut que va marxar tot sol del lloc on pescaven i que ho hauria aprofitat per amagar proves.

Notícia Relacionada: Un fet fortuït hauria estat el detonant del doble crim de Susqueda

Londoño ha insistit en la innocència de Magentí i ha dit que mai li ha tingut por, tot i saber que anys enrere havia assassinat la seva primera dona. Així ho ha concretar a la sortida Maria Monguilod, advocada de l'acusacció particular.

"Era una declaració que tant mare com filla sabien exactament el que havien de dir i no han sortit en cap moment del guió. Quan se'ls ha pressionat una mica han dit que no ho recordaven. I així contínuament".

"Ha dit que no es va quedar sol. El que explica ella és que simplement entre ells dos hi ha una distància de 20 o 25 metres, però que en tot moment tenen imatge visual l'un de l'altre".

Els Mossos apuntaven que durant aquesta estona que havia estat sol Magentí hauria pogut amagar proves. L'advocat de la defensa, per la seva part, s'ha mostrat indignat perquè després de 4 mesos de presó de Jordi Magentí aquest dimecres s'han fet les primeres diligències.

Des de la defensa s'ha assegurat, a més, que les declaracions no tenen cap transcendència per aclarir el crim de la parella del Maresme que van trobar morta al pantà de Susqueda.

ARXIVAT A:
PolicialJudicial
Anar al contingut