Oriol Junqueras, aquest dimarts, a "El matí de Catalunya Ràdio"
Oriol Junqueras, aquest dimarts, a "El matí de Catalunya Ràdio"
Barcelona

Junqueras: "No crec que una inhabilitació de ningú impedeixi que hi hagi urnes"

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", Junqueras ha assegurat que les paperetes censals arribaran als domicilis dies abans de l'1 d'octubre, i que es podrà votar "amb normalitat"

RedaccióActualitzat

El vicepresident del govern, Oriol Junqueras, ha assegurat que, en el cas que ell sigui inhabilitat, el referèndum es farà igualment. Ho ha afirmat en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio":

"Què faran? Inhabilitar-nos perquè hi hagi urnes als col·legis? No crec que una inhabilitació de ningú impedeixi que hi hagi urnes als col·legis, ni crec que el fet que m'inhabilitin a mi impedeixi que els ciutadans vagin a votar, ni crec que els tregui les ganes de votar, més aviat al contrari."

Junqueras ha afegit que hi haurà targetes censals i que arribaran uns dies abans de l'1 d'octubre: "Com sempre, quan toqui; més o menys igual, un dia d'aquests". El número dos del govern ha reconegut que un govern espanyol que fa tot el possible per evitar que es posin les urnes dificulta molt les coses, però s'ha mostrat convençut que es podrà votar amb normalitat.

Oriol Junqueras ha confirmat que si guanya el "sí" el primer diumenge d'octubre s'aplicarà la llei de transitorietat encara que la suspengui el Tribunal Constitucional.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut