Espinelves / Ripollet / Ametlla de Mar

Jornada negra a les carreteres catalanes amb cinc morts en tres accidents de trànsit

Dia tràgic a les carreteres catalanes. Cinc persones han mort i cinc més han resultat ferides greus en tres accidents de trànsit. El sinistre més greu s'ha saldat amb el resultat de tres morts i dos ferits greus a la localitat d'Espinelves, a la C-25, a l'altura del quilòmetre 203. El segon accident ha estat a Ripollet al voltant de la una de la matinada i ha provocat una altra víctima mortal. I l'últim accident mortal de la jornada ha tingut lloc a l'AP-7, al Baix Ebre, a l'altura de l'Ametlla de Mar, amb dos vehicles implicats. Una persona ha mort i tres persones també hi han resultat ferides de diversa consideració.

Actualitzat

El sinistre d’Espinelves ha tingut lloc poc després de dos quarts de sis del matí, provocat, segons sembla, pel xoc frontal entre un Fiat 1 i un Opel Vectra. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya hi han hagut d'intervenir amb quatre dotacions. Encara es desconeixen les causes de la col·lisió.

El segon accident ha passat abans, a la una de la matinada. Un Seat Toledo ha bolcat per motius que es desconeixen a la B-141, al quilòmetre 2,4. El conductor, un jove de 27 anys, ha quedat atrapat dins de les restes del vehicle. Els bombers no han aconseguit treure'l amb vida del cotxe.

Per últim, a l'AP-7, a l'altura de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre), ha tingut lloc un accident entre dos vehicles que ha costat la vida a una persona i n'ha ferit tres més, una de molt greu i dues més de greus. L'accident ha obligat a tallar la circulació en els carrils en direcció a Castelló de l'AP-7 i es dóna pas alternatiu per l'N-340.

Anar al contingut