Jamiroquai en plena acció (Reuters)
Jamiroquai en plena acció (Reuters)
Barcelona

Jamiroquai actuarà al Festival Cruïlla, que es farà al Fòrum de Barcelona al juliol

Youssou N'Dour, Pet Shop Boys i The Prodigy també faran concerts en la vuitena edició del festival

RedaccióActualitzat

El Festival Cruïlla, un dels grans festivals d'estiu, ha anunciat els noms més destacats que passaran per Barcelona aquest any. Entre els caps de cartell hi ha els britànics Jamiroquai. Icona del funk futurista, el grup que lidera Jay Kay presentarà el seu nou disc en l'únic concert que faran a l'estat espanyol. Pet Shop Boys, The Prodigy o Youssou N'Dour són altres artistes internacionals que actuaran al Parc del Fòrum.

També han confirmat la seva presència Two Door Cinema Club, els cantautors Ryan Adams i Ani Di Franco, i Little Steven, el projecte en solitari de l'actor i guitarrista de Bruce Springsteen, Steve Van Zandt. I tampoc hi faltarà l'electrònica festiva dels sud-africans Die Antwoord i el DJ austríac Parov Stelar.

El Cruïlla, amb més d'una vintena de concerts, aposta, com és habitual, per la qualitat dels músics, més que per un estil determinat. També reserva espai per a grups més pròxims, com ara Txarango, El Petit de Cal Eril, Pau Vallvé o els valencians La Raíz i Aspencat.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut