Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Salt
Salt

Investiguen un professor d'institut a Salt per enviar missatges sexuals a alumnes

Quatre adolescents van denunciar els fets davant els Mossos i Ensenyament li ha obert un expedient disciplinari

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous un professor d'un institut de Salt que presumptament havia enviat missatges de contingut sexual a algunes de les seves alumnes a través del mòbil..

Segons investiga la policia, el docent contactava amb les menors, que tenen entre 14 i 15 anys a través de les xarxes socials. Les converses anaven pujant de to fins que els arribava a fer insinuacions sexuals. En algun cas, fins i tot, els va enviar imatges en què apareixia despullat.

De moment, els Mossos d'Esquadra han rebut quatre denúncies d'alumnes que haurien rebut aquests missatges del professor.

Els agents, que van obrir una investigació per abusos sexuals, van prendre declaració a les alumnes. A través del seu relat, van anar descobrint la manera com el professor intentava guanyar-se la seva confiança de les menors per enviar-los missatges de contingut sexual.

L'home ha quedat en llibertat amb càrrecs després de comparèixer davant el jutge. Els pròxims dies, en el marc de la instrucció del cas, el jutjat prendrà declaració a les alumnes que han denunciat el cas. El jutge podria ordenar també el buidatge del mòbil del detingut per analitzar els missatges i les fotografies que va enviar a les menors.

El Departament d'Ensenyament ha obert un expedient disciplinari al professor.
         

Anar al contingut