NBA

Gasol lidera la victòria dels Grizzlies amb 25 punts contra els Miami Heat per 126-116

Pau Gasol ha tornat a fer un bon partit aquesta matinada i s'ha erigit en el líder dels Memphis Grizzlies per aconseguir la victòria contra els Miami Heat per 126-116 després d'una pròrroga. Gasol ha estat el millor del seu equip amb 25 punts, 10 rebots i dues assistències, en 38 minuts en pista. El temps reglamentari havia acabat amb empat a 104, però un espectacular parcial a la pròrroga de 22-12, ha donat la divuitena victòria dels Grizzlies en tota la temporada. Però el nom propi del dia a l'NBA és el de Pat Ewing, que ha assistit a la retirada de la samarreta número 33 dels Knicks al Madison Square Garden de Nova York.

Patrick Ewing ha rebut aquesta matinada un merescut homenatge al Madison Square Garden. El mític pivot dels Knicks de Nova York ha assistit a la retirada de la seva samarreta, amb el número 33, en un acte emotiu on han assistit grans símbols de l'equip novaiorquès com John Starks o Charles Oakley. La festa ha estat rodona, ja que Ewing ha pogut disfrutar de la victòria del seu antic equip davant els Orlando Magic per 118-110. Pau Gasol ha tornat a ser l'estrella indiscutible dels Grizzlies de Memphis, que han superat els Heat de Miami per 126-116 després d'una pròrroga. L'aler pivot català ha tornat a aconseguir dobles figures: 25 punts i 10 rebots amb algunes esmaixades espectaculars. Kobe Bryant ha arribat a Seattle amb la intenció d'aconseguir la setena victòria consecutiva pels Lakers, i semblava que així podria ser. Però els Sonics han demostrat que són un gran equip. L'aler iugoslau Vladimir Radmanovic, amb 18 punts i triples estratosfèrics, ha demostrat la seva qualitat. Ray Allen ha firmat un triple doble, 29 punts, 10 rebots i 10 assistències, i la victòria ha estat per a Seattle: 107-90.