Feijóo creu que Sánchez no va riure's només d'ell, sinó "de tot i de tothom" (EFE/Juan Carlos Hidalgo)

Feijóo veu un "tic patològic" en el riure de Sánchez a la investidura: "S'ha d'estudiar"

El president del PP creu que "els que hi entenen" han d'estudiar el moment en què Sánchez va esclatar a riure durant el ple de la setmana passada

RedaccióActualitzat

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, considera que hi ha un "tic patològic" en la riallada de Pedro Sánchez durant el debat d'investidura celebrat la setmana passada al ple del Congrés.

"Em vaig quedar absolutament sorprès", ha assegurat Feijóo en una entrevista a Antena 3. "Crec que hi ha un tic patològic, aquí, que seria bo que l'estudiïn els que hi entenen", ha insistit.

Feijóo es referia així al moment en què el president del govern espanyol, des de la tribuna, va esclatar a riure per l'"original teoria" segons la qual el candidat del PP no ha estat president del govern espanyol "perquè no ha volgut".

"Crec, insisteixo, que seria bo que vostè porti un especialista aquí i li digui si aquest tipus de riallada al Congrés dels Diputats és una cosa normal o si, per contra, hi ha algun indici des del punt de vista patològic, que no és menor", ha insistit el líder del PP a Susanna Griso.

Per Feijóo, Sánchez no va riure's d'ell, sinó "de tot i de tots":

"Sentir el senyor Sánchez rient perquè jo no he assumit els compromisos amb Junts que m'han impedit ser president del govern, riure's d'això, acredita, primer de tot, que no té un concepte moral del que és assumir la responsabilitat de ser president del govern del teu país, i que no entén com algú, havent-ho pogut ser, no ho ha estat perquè no està disposat a assumir aquest tipus de compromisos."

Poc després, en declaracions al Congrés, Cuca Gamarra ha donat suport a aquestes afirmacions. En preguntar-li què ha volgut dir Feijóo quan diu que Sánchez té un "tic patològic", la secretària general del PP ha respost: "Doncs que és molt autoritari".

Segons Gamarra, el president del govern espanyol té "certa tendència a vulnerar l'estat de dret".

ARXIVAT A:
PPInvestiduraPSOEPedro SánchezAlberto Núñez Feijóo
Anar al contingut