Facebook llança Watch per conquerir, també, el mercat del vídeo

La plataforma oferirà sèries i programes propis en clara competència amb YouTube i Netflix

RedaccióActualitzat

Facebook fa un pas més cap al format televisiu i presenta Facebook Watch, una nova plataforma de contingut en vídeo que competirà amb YouTube. La nova secció oferirà sèries i programes originals produïts tant per membres de la mateixa xarxa social com per professionals.

De moment la seva disponibilitat està limitada a alguns creadors de continguts seleccionats dins els Estats Units. Però, segons avança Facebook al seu blog, aviat arribarà als usuaris de tot el món, tant en la versió web com en les aplicacions de smartphones i televisors.

La nova plataforma de vídeo permetrà veure el que miren els contactes i parlar de la sèrie o el programa tant amb ells com amb desconeguts. La plataforma engegarà amb centenars de canals i compartirà la meitat dels ingressos amb els creadors.

 

Amb el Facebook Watch, la plataforma combina les possibilitats de You Tube amb les opcions de canals en "streaming" com Netflix.

Amb aquest nou llançament busca aconseguir més minuts de permanència dels seus seguidors i, per tant, més capacitat per a la publicitat.

Anar al contingut