Actualitat blaugrana

Eusebio diu que si les coses no funcionen potser cal buscar una altra manera de gestionar el vestidor

Les reiterades absències d'alguns jugadors als entrenaments de grup del Barça podrien fer que des del cos tècnic es prenguin algunes mesures. I és que ja ha deixat de ser notícia que determinats jugadors s'estiguin més al gimnàs que al terreny de joc. I això, quan a la Lliga s'està patint per mantenir el liderat, amenaça de generar mal ambient dins el vestidor o entre la massa social. Un dels tècnics blaugrana, Eusebio Sacristán, ha confirmat en un acte promocional que les pautes de joc en aquests moments donen a entendre que "potser alguna cosa no funciona i potser calgui buscar una altra forma" de gestionar l'equip.

Actualitzat

Eusebio ha explicat que l'opció que es té en compte passaria per "canviar la dinàmica i exigir més", després d'uns anys en els quals s'ha funcionat amb una política amb la qual jugadors i tècnics se sentien "a gust" i que es basava en "la llibertat i la responsabilitat de cadascun". L'ajudant de Frank Rijkaard ha explicat que els tècnics reflexionen en aquest instant sobre aquest possible canvi en el tracte als futbolistes després dels últims resultats obtinguts.

No obstant això, Eusebio ha ratificat que les recents absències del brasiler Ronaldinho responen a un procés febril i, fins i tot, ha dit entendre el descans del qual gaudeixen habitualment alguns jugadors pel desgast que tenen durant els partits. "Hi ha preocupació perquè els resultats no han estat prou bons com haurien d'haver estat per la capacitat que té l'equip, així que en els pròxims partits cal aconseguir el compromís de cadascun, perquè queden dos títols per guanyar", ha afegit el tècnic. L'entrenador blaugrana ha reiterat que l'èxit futur dependrà del fet que cada integrant de la plantilla "assumeixi" la responsabilitat. "Si fem bé la feina, ens concentrem i demostrem que estem compromesos tenim moltes opcions d'aconseguir els trofeus, però això està dins de cadascú", ha assenyalat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut