La seva parella, Ryan Bolger, era present a la l'hemicicle i ha respost que sí
La seva parella, Ryan Bolger, era present a l'hemicicle i ha respost que sí

"Et vols casar amb mi?", sorpresa en el ple per legalitzar el matrimoni gai a Austràlia

Un diputat australià va demanar matrimoni a la seva parella, present a l'hemicicle, durant el debat

RedaccióActualitzat

El diputat australià Tim Wilson va sorprendre la seva parella demanant-li matrimoni durant el debat de legalització dels matrimonis homosexuals.

Durant el discurs de Wilson, la seva parella Ryan Bolger era present a l'hemicicle. El diputat australià ha recordat que feia anys que estaven promesos, però que no podien formalitzar la seva relació:

"Heu hagut d'aguantar més que la majoria perquè m'heu suportat. Confia en mi. Aquest debat ha estat la banda sonora de la nostra relació. Tots dos sabem que aquest tema no és la raó per la qual ens involucrem en la política. Però el meu discurs defineix el nostre vincle, el de l'anell que tenim en les nostres mans esquerres. Són la resposta a la pregunta que no podem fer, Així que només puc fer una cosa. Ryan Patrick Bolger, et vols casar amb mi?"

La seva parella no ha trigat a donar una resposta i ha respost "sí".

La proposta de matrimoni ha estat aplaudida per tots els assistents al debat. El vicepresident del Parlament, Rob Mitchell, ha felicitat la parella i ha demanat que es fes un registre oficial de tot el discurs i amb la resposta de Bolger.

Aquest és el moment en què Tim Wilson demana matrimoni a la seva parella:

Un projecte de llei que encara s'ha d'acabar de signar

La setmana passada el Senat australià va aprovar la proposta. La previsió és que la proposta passi tots els tràmits sense cap dificultat. Els parlamentaris es van comprometre a respectar la voluntat de la població. La proposta va obtenir un 61,6% a favor en una consulta a través del servei postal.

Des de l'agost de 2013, Austràlia va modificar la llei de discriminació sexual del 1984. La llei feia discriminacions sobre la base de l'orientació sexual de la persona i la identitat de gènere.

Anar al contingut