Mataró

En llibertat amb càrrecs la parella que hauria donat droga a un nen de 3 anys

Un jutjat de Mataró ha deixat en llibertat amb càrrecs la parella detinguda a Mataró per, presumptament, haver donat droga al fill d'ella, de 3 anys. El jutge imputa a la mare i al seu company un delicte d'abandonament de menors i els ha retirat la tutela del nen, que ha ingressat en un centre de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, (DGAIA). Al nen li han fet proves per determinar si la ingesta de droga -suposadament, cocaïna- va ser accidental o bé n'hi van donar, i també si es tracta d'un fet habitual o puntual. El que encara no s'ha fet és l'escorcoll al pis on viu la parella, que és d'origen marroquí i que es van denunciar mútuament per violència domèstica.

Actualitzat
La parella resideix a la capital del Maresme i és de nacionalitat marroquina. Dilluns, la policia local de Mataró va rebre l'avís que un home i una dona s'estaven barallant al carrer, a la Ronda Francesc Macià, amb el nen a davant. Una patrulla s'hi va desplaçar i va dur les tres persones a l'Hospital de Mataró, on tant la mare, de 35 anys, com el fill van tenir una crisi d'ansietat. 

Davant d'aquest comportament, els metges van sospitar d'una possible ingesta de drogues i van fer anàlisis a la mare i al fill i tots dos van donar positiu. L'hospital es va posar en contacte amb la DGAIA, que s'ha fet càrrec del petit.

La dona i el seu company, que té 26 anys, estan pendents d'un judici ràpid per denúncies creuades per violència domèstica.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut