Mick Jagger i L'Wren Scott en un acte el 2011. (Foto: Reuters)
Mick Jagger i L'Wren Scott en un acte el 2011. (Foto: Reuters)

Els Rolling Stones suspenen la gira a Austràlia després de la mort de la parella de Jagger

La dissenyadora, de 49 anys, va ser trobada morta al seu apartament de Nova York. Durant els últims 13 anys havia estat parella de Mick Jagger, líder de la banda. El grup es compromet a reorganitzar en breu el calendari d'actuacions cancel·lades a Austràlia i Nova Zelanda.

RedaccióActualitzat

Els Rolling Stones han anunciat la suspensió de tota la seva gira per Austràlia i Nova Zelanda després de la mort de la dissenyadora L'Wren Scott, companya sentimental de Mick Jagger.

Després de conèixer la notícia, la banda britànica havia ajornat el concert que tenia previst aquest dimecres a Perth. Aquest dimarts han anunciat al seu web oficial que ajornaven la resta de la gira amb un total de set concerts.

Els Stones han agraït també el suport dels seus fans en "aquests difícils moments" i esperen que "puguin entendre la raó d'aquest anunci" després de la mort de L'Wren Scott, que havia estat durant els últims 13 anys parella de Mick Jagger, líder de la banda.

Els promotors dels concerts demanen als assistents que conservin les entrades perquè s'està treballant en un nou calendari d'actuacions.

Anar al contingut