L'Wren Scott amb Mick Jagger en una imatge de 2012 a la setmana de la moda de Nova York. (Foto: Reuters)
L'Wren Scott amb Mick Jagger en una imatge de 2012 a la setmana de la moda de Nova York. (Foto: Reuters)
Nova York

Troben morta al seu apartament la dissenyadora L'Wren Scott, parella de Mick Jagger

Scott, de 49 anys, ha estat trobada morta al seu apartament de Nova York. Era la parella del cantant dels Rolling Stones, Mick Jagger, des del 2001. Entre les seguidores de les seves col·leccions hi ha la primera dama dels Estats Units o l'actriu Nicole Kidman.

RedaccióActualitzat

La dissenyadora L'Wren Scott ha estat trobada morta al seu apartament a Nova York. Scott tenia 49 anys i era parella del cantant dels Rolling Stones, Mick Jagger, des del 2001. Un portaveu de la policia ha explicat que els serveis d'emergència van rebre una trucada que informava d'una dona inconscient. Quan es van personar a l'immoble de Scott al barri novaiorquès de Chelsea, una de les zones més populars de la ciutat, només van poder certificar la seva mort.

La policia ha remarcat que caldrà esperar els resultats de l'autòpsia per poder determinar les causes de la mort, però tot apunta que es tracta d'un suïcidi.

Després de deixar la seva carrera com a model, L'Wren Scott es va llançar al món del disseny. Entre les seves admiradores es trobaven la primera dama dels Estats Units, Michelle Obama, o l'actriu Nicole Kidman.

Anar al contingut