Els "papers de Panamà" impliquen Oleguer Pujol i Javier de la Rosa pel cobrament de 13 milions

El fill petit de l'expresident Pujol hauria pactat comissions ocultes per la compra d'oficines del Banc Santander amb De la Rosa

RedaccióActualitzat
Surten a la llum més noms que apareixen als documents de Panamà. Els document apunten també Oleguer Pujol, el fill petit de l'expresident Pujol, que hauria pactat comissions ocultes per la compra d'oficines del Banc Santander, segons publica avui el diari "El Confidencial", que ha participat en la investigació d'aquests documents. Segons explica el mateix diari, Javier de la Rosa hauria participat en la mateixa operació. 

També apareixeria en els "papers de Panamà" Àlex Crivillé.  El pilot hauria cobrat els drets d'imatge d'una societat "offshore" després de guanyar el Mundial l'any 1999. 

Per la seva banda, la Fiscalia de l'Audiència Nacional ja ha obert una investigació sobre els casos espanyols que apareixen en aquests "papers de Panamà". Els primers noms fets públics són els de la infanta Pilar de Borbó, la família Domecq, els germans Almodóvar, Leo Messi i la Reial Societat.  El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, assegurava aquest dilluns que els papers donen informació molt rellevant i que l'Agència Tributària Espanyola està estudiant totes les persones implicades. Ha recordat que no és delicte tenir diners a l'estranger, però sí que ho és no haver-los declarat. I va afegir que s'actuarà contra tots aquells que hagin comès il·legalitats, més enllà dels seus noms i cognoms. 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut