Barcelona

Els Mossos detenen 7 joves per haver amenaçat amb una arma de foc dos empleats del metro de Barcelona

Els detinguts, que van irrompre en una estació quan ja s'havia acabat el servei, també portaven tres ganivets de cuina de grans dimensions que sembla que van utilitzar per intimidar els treballadors.

RedaccióActualitzat
Els Mossos detenen tres menors i quatre adults per amenaçar amb armes a dos empleats del metro de Barcelona

Els detinguts, que van irrompre en una estació quan ja s'havia acabat el servei, també portaven tres ganivets de cuina de grans dimensions que sembla que van utilitzar per intimidar els treballadors.

Els fets van passar el 24 de desembre poc abans de la 1 de la matinada, a l'estació de metro de La Pau, quan els agents de seguretat ciutadana de la comissaria de Sant Martí van rebre l'avís del servei de seguretat del metro perquè uns joves, que al principi provocaven aldarulls a l'estació de metro de La Pau, al districte de Sant Martí, havien amenaçat els treballadors amb una arma de foc i tres ganivets de cuina de grans dimensions. Els joves sembla que van accedir a les instal·lacions del metro quan ja s'havia acabat el servei i només es permetia la sortida de passatgers.

Arran de les amenaces de mort i l'ostentació que feien d'armes blanques va començar un forcejament entre els detinguts i els dos empleats, un dels quals va acabar amb un tall a la mà quan intentava prendre un ganivet a un dels detinguts. Mentrestant, el vigilant de seguretat de l'estació va donar l'alerta al centre de seguretat de Metro, que al seu torn va avisar la policia.

Els Mossos desplaçats fins a l'estació del metro de La Pau van recollir el testimoni dels diferents vigilants de seguretat que havien auxiliat al principi els treballadors i el seu company i, com que havien passat molt pocs minuts des dels fets, encara van trobar el grup de 7 joves molt a prop de l'estació de metro. Tots van quedar detinguts per un delicte d'amenaces, i se'ls van intervenir tres ganivets de cuina de grans dimensions, però no es va poder localitzar l'arma de foc descrita pel treballador de seguretat amenaçat.

Els tres menors van quedar en llibertat
i els altres quatre detinguts han passat a disposició judicial.




Anar al contingut