Barcelona

Els Black Eyed Peas fan vibrar les més de 30.000 persones que omplien l'estadi de Cornellà

Els Black Eyed Peas van fer vibrar les més de 30.000 persones que omplien l'estadi de Cornellà amb més de dues hores de concert repassant tots els seus grans èxits. Per escalfar motors el DJ francès David Guetta ja havia animat els assistents, que van ballar sense parar durant més d'una hora de ritmes electrònics.

Actualitzat
Els californians, liderats per la seva cantant Fergie, van saltar a l'escenari vestits amb una estètica futurista i una coreografia robòtica acompanyant "Let's get started" i els assistents, embogits i acalorats, van seguir animadament tots els seus grans èxits de l'últim àlbum "The E.N.D." (Energy Never Ends), acrònim anglès de "l'energia no mor mai".

No hi van faltar els seus grans èxits, com "Where is the Love" i "Shut up", i fins ben entrada la nit no van deixar descansar l'audiència amb balades com "Alive" i "Big girls don't cry", amb què Fergie es va lluir mostrant també la seva gran veu. I no només en van tenir prou amb les seves cançons sinó que van retre homenatge pòstum al desaparegut Michael Jackson amb una versió de "Thriller".

I per acabar una molt bona nit, el tema que tothom esperava, el ja himne internacional "I've got a feeling" que va acabar de destapar l'eufòria col·lectiva fent honor a la lletra de la cançó.

Un gran concert per estrenar les nits a l'estadi de Cornellà-el Prat del RCD Espanyol, que acollia el seu primer esdeveniment musical ple com un ou i que no va notar la coincidència amb el futbol, tot i que no hi van faltar referències durant l'actuació i fins i tot Guetta va anunciar el gol de Villa. Els Black Eyes Peas continuen la seva gira europea, en la qual gravaran un dels concerts en tres dimensions.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut