El Winterthur Barça suma la sisena derrota de pallissa a la pista del Reial Madrid (90-73)

El Winterhur Barça ha sumat la sisena derrota de la temporada a l'ACB i, a més, de pallissa contra l'etern rival, el Reial Madrid, a Vistalegre (90-73). Des del primer quart els blancs s'han posat amb comoditat per davant en el marcador, mentre els d'Ivanovic han estat inofensius, errants i sense capacitat de reacció. El Barça continua fora de les places que donen accés a la Copa del Rei. El Madrid, en canvi, es manté líder de l'ACB amb deu triomfs. Navarro és l'únic que s'ha salvat amb 21 punts i màxim anotador.

Amb un dels millors Reial Madrid, a més, amb un entrenador català a la banqueta, els blancs han donat una lliçó als blaugranes a Vistalegre. Des dels primers minuts els de Joan Plaza han agafat el control del clàssic amb encert en els llançaments i amb un joc en bloc que ha funcionat a la perfecció, davant un Barça errant, poc atent en els rebots i sempre a remolc dels jugadors locals. Només Navarro i Trias s'han salvat d'una molt pobra imatge dels blaugranes davant l'etern rival. Ja al final del primer quart la diferència era de 10 punts (27-17) i en el descans el Reial Madrid ha assolit la màxima diferència fins aleshores amb 14 punts (35-21). Als vestidors, el madridistes han marxat per un significatiu 43-32.

La passejada del Reial Madrid ha continuat en la segona part davant un inofensiu Barça que ha fregat el ridícul més absolut. Els blaugranes, sense la més mínima motivació davant els blancs, han cedit més renda al Reial Madrid, que davant l'afició ha fet el que ha volgut. La diferència a favor dels blancs s'ha anat incrementant en el tercer i darrer quart. En l'últim període, els blancs han assolit la màxima diferència, de 22 punts (82-60), i el partit ha acabat 90-73.

Joan Carles Navarro ha estat l'únic que s'ha salvat, per un Reial Madrid que ha funcionat en conjunt, en què els màxims anotadors han estat Àlex Mumbrú i Axel Hervelle amb 15 punts. Després de 6 temporades amb victòries blaugranes, el Reial Madrid ha aconseguit el triomf.

A Vistalegre, el Barça ha mostrat molts problemes en el rebots, especialment preocupant en els defensius, ja que el Madrid ha dominat el joc interior. Els blaugranes, doncs, han mostrat l'altra cara, que no té res a veure amb l'equip invicte de l'Eurolliga.