El Winterthur Barça guanya el Fenerbahçe i continua imbatut a l'Eurolliga (84-70)

El Barça va guanyar el seu cinquè partit a l'Eurolliga, davant el Fenerbahçe Ulker, per 84-70, en un partit que els homes d'Ivanovic van dominar des de bon començament. El conjunt barcelonista va vèncer amb fases de gran joc. Un joc que va arrencar els aplaudiments d'un públic que s'ho va passar d'allò més bé al Palau. El màxim anotador del Barça va tornar a ser Navarro, amb 19 punts. Així doncs, el Barça continua com a líder invicte del grup C i ara vol acabar de redreçar el rumb a la Lliga ACB.

El Fenerbahçe Ulker, líder de la Lliga turca, arribava al Palau amb només una victòria i la baixa d'una de les seves figures, el base Solomon, i això ho va notar l'equip turc. El Winterthur Barça va dominar el partit des de bon començament amb un joc molt pressionant i amb un encert de cara a cistella del 80%. Els blaugranes van ser clarament superiors al seu rival i, amb un parcial d'inici de 12-4, van anar per davant en el marcador en tot moment. Els turcs, amb una defensa molt tova, van donar moltes facilitats a uns jugadors blaugrana que van fer un bàsquet molt fluid en atac. Es va arribar al descans amb un clar avantatge per al Barça (54-35).

En el tercer període, tots dos equips van començar freds i la primera cistella va trigar a arribar. Els jugadors blaugrana es van relaxar i van perdre el ritme exhibit en els primers 20 minuts. El Fenerbahçe ho va saber aprofitar per anar escurçant distàncies amb un parcial de 10-18, que va servir per situar el 64-53 al final del tercer període. Els nervis van tornar a aparèixer al Palau, que aquesta temporada s'han acostumat a patir amb el seu equip. En l'últim quart, el conjunt turc es va arribar a acostar a 10 punts, però els d'Ivanovic van tornar a pressionar en defensa i a recuperar pilotes, fet que va propiciat que els blaugranes tornessin a agafar una còmoda renda, gràcies a un parcial de 9-0 que ha servit per sentenciar definitivament l'enfrontament.

Amb aquest triomf, el Barça segueix invicte en competició europea, però en la Lliga ACB ja ha donat molts disgustos als seguidors, on només té quatre victòries per cinc derrotes. Aquest dissabte, el Madrid posarà a prova els homes d'Ivanovic en el seu intent de redreçar el rumb a la Lliga.