Bàsquet

El Ricoh Manresa presenta Bulfoni com a tercer fitxatge de la temporada

El Ricoh Manresa ha presentat aquest dimarts l'escorta argentí Javier "Tuky" Bulfoni, amb passaport italià, com a tercer fitxatge per a la temporada que ve. Bulfoni, que arriba amb la voluntat d'encaixar en la filosofia d'equip del conjunt manresà i per aportar la seva qualitat en anotació, s'uneix als fitxatge de Rodrigo San Miguel i Álex Llorca, encara que aquest últim serà cedit.

Actualitzat

El jugador argentí, de 31 anys i procedent del Grupo Begar Lleó, amb el qual va debutar a l'ACB la temporada passada, ha reconegut que durant els últims anys ha anat veient la filosofia del Ricoh Manresa: "L'equip per damunt de tot, i no és fàcil trobar llocs així", ha dit.

"És el que desitjo, que primi el conjunt malgrat que se'n ressenti l'aspecte individual", ha afegit Bulfoni, que reforçarà el joc exterior de l'equip català després de les baixes de Rafa Martínez, fitxat pel Pamesa, i Juan Alberto Espil, que va marxar al Boca Juniors.

Tuky Bulfoni no creu que hagi de suportar el pes de substituir l'anterior capità de l'equip, Rafa Martínez, ja que "jo només porto a sobre el meu propi pes. Ell és un jugador jove, de gran qualitat, però aquí farem tots el necessari perquè l'equip guanyi", ha asseverat. El president del club, Josep Vives, ha reconegut que es tracta d'un jugador al qual ja van voler fitxar fa dos anys. "Però ell estava compromès amb el Lleó. Ens agrada molt i hem notat que el seu fitxatge ha despertat il·lusió entre l'afició", ha assenyalat.

Anar al contingut