La portaveu adjunta del PSC al Parlament, Laia Bonet, en una imatge d'arxiu
La portaveu adjunta del PSC al Parlament, Laia Bonet, ha relativitzat el dèficit.
Barcelona

El PSC no defensarà el concert econòmic, però voldrien els mateixos recursos per a Catalunya

Els socialistes catalans no defensaran el concert econòmic per a Catalunya, però, en canvi, sí que voldrien els mateixos recursos financers que proporciona a bascos i navarresos. Ho ha anunciat la portaveu adjunta del PSC al Parlament, Laia Bonet, que ha passat aquest dilluns per l'espai "Polièdric" de Catalunya Informació.

PolièdricActualitzat
En opinió de Bonet,"no és una qüestió d'etiqueta, amb efectes comparables al concert basc o navarrès; podem parlar en termes de quantia, o de model, o de solidaritat, probablement no estaríem d'acord en un model amb els termes de solidaritat; el model basc-navarrès és un model insolidari, però, en canvi, en termes de quantia, probablement estaríem molt mes d'acord".

El concepte de solidaritat. La diputada socialista Laia Bonet no ha tingut complexos a qualificar el model basc i navarrès d'insolidari. Una altra cosa és la suficiència financera que proporciona. Per això, el PSC compartirà la reclamació dels recursos del concert, però a través d'un sistema de finançament diferent.
Anar al contingut