Reunió de l'executiva de la federació del PSC de Lleida
Reunió de l'executiva de la federació del PSC de Lleida que aprova la constitució d'una junta gestora que dirigeixi l'agrupació local de la ciutat de Lleida
Lleida

El PSC constitueix una junta gestora de l'agrupació local de Lleida que presideix Teresa Cunillera

Amb aquesta gestora, el PSC tanca la crisi oberta a l'agrupació de Lleida després que l'alcalde, Àngel Ros, va destituir la primera tinenta d'alcalde, Marta Camps, per pèrdua de confiança

RedaccióActualitzat

El PSC tanca temporalment la crisi del partit a l'agrupació local de Lleida, amb la dissolució de l'executiva i la constitució d'una comissió gestora que presidirà la diputada Teresa Cunillera.

La direcció socialista ha recollit la petició de la majoria de l'executiva local, que es va reunir divendres, sense la presència de la fins ara primera secretària, Marta Camps.

Fa 10 dies, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, va destituir per pèrdua de confiança la fins ara primera tinent d'alcalde de la Paeria, Marta Camps. Ella ha fet sobre Ros greus acusacions d'irregularitats comptables a l'Ajuntament, però la direcció del PSC ja va expressar dilluns el seu ple suport a Ros.

La junta gestora es posarà en marxa a principis de setmana i funcionarà fins que es consideri que hi ha prou estabilitat per poder crear una nova agrupació local. La seva presidenta, Teresa Cunillera, és secretària tercera de la Mesa del Congrés dels Diputats, membre del Consell Nacional del PSC i del Comitè Federal del PSOE.

En els pròxims dies la Secretària d'Organització del PSC, Assumpta Escarp, designarà la resta de persones que formaran part d'aquesta gestora.

Anar al contingut