Actualitat grana

El Nàstic millora la seva imatge contra el Dépor, però encara li costa fer gols

El Nàstic va fer un bon partit al Nou Estadi contra el Deportivo, però va tornar a quedar-se sense fer cap diana. L'equip continua penúltim a la classificació i el capità, Antoni Pinilla, diu que amb 5 punts, no n'hi ha prou de donar una bona imatge. Pinilla considera que el problema de l'equip no és la falta de gol. En la sessió d'entrenament, Luis César ha tingut la baixa de Juan. L'extrem grana té un fort cop a l'esquena i no s'ha entrenat per precaució. Els serveis mèdics també esperen recuperar per jugar davant el Saragossa Makukula, Gil i Ismael.

Actualitzat

El davanter i capità del Gimnàstic, Antoni Pinilla, ha valorat de forma positiva el partit realitzat pel seu equip davant el Deportivo (0-0), encara que ho canviaria per una victòria per sortir com més aviat millor de les posicions de descens. "La llàstima és que, més que imatge, necessitem punts. Fem un gran futbol, però no puntuem prou. Ara mateix preferiria jugar malament i guanyar", ha assenyalat Pinilla.

A més, el davanter espera que la línia de joc aconseguida no es quedi aquí i continuï en els pròxims partits. "Ens falten punts. Contra el Reial Madrid vam fer un gran partit, però al davant teníem un equip molt efectiu i, aquest diumenge, un altre de molt sòlid", ha puntualitzat. "Estic preocupat pels punts, la classificació i la irregularitat que mostrem. Aquesta és l'expectativa, poder repetir la setmana que ve la imatge oferta davant el Deportivo de la Corunya a Saragossa", ha assegurat.

Pinilla també ha mostrat la seva preocupació per la falta de gol dels seus i la gran quantitat de gols rebuts fins ara. "Fins ara n'havíem encaixat massa, però és clar que en atac també ens costa fer-ne. Som l'equip més golejat de la Lliga i així és difícil anar per Primera. Ara hem de veure la reacció després del partit d'aquest diumenge", ha afegit el davanter.

El conjunt tarragoní no guanya un partit des de la seva visita a Montjuïc a la primera jornada de Lliga, on va derrotar l'Espanyol per 0-1 gràcies a un gol de Campano. La imatge ha millorat en les últimes jornades i la falta de punteria és l'únic que es pot retreure a un Nàstic que va ser molt superior al Deportivo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut