El Nàstic cau eliminat contra el Valladolid i suma set derrotes consecutives (1-3)

Dos gols del Valladolid en un minut van sentenciar el Nàstic. Els tarragonins acumulen la setena derrota consecutiva i han caigut eliminats dels setzens de la Copa després de perdre contra el Valladolid (1-3). Les coses van començar bé per al Nàstic, ja que Portillo va fer el primer gol, que igualava l'eliminatòria, en el minut 18. Però en la segona meitat, els castellans van capgirar el marcador, amb gols d'Óscar Sánchez, en el minut 59, i d'Álvaro, un minut més tard. La sentència va arribar en el 74.

El Nàstic segueix amb la seva nefasta ratxa. A la seva delicada situació en la Lliga, se li ha sumat una dolorosa eliminació de la Copa. I això que les coses han començat bé per als de Luis César. L'equip va igualar l'eliminatòria ben aviat, en el minut 19, quan Portillo va rematar dins l'àrea una bona centrada de Serrano des de la dreta.

El Nàstic va haver de fer el primer canvi en el minut 33, quan Makukula va susbtituir el lesionat Ismael. Només entrar, el congolès va disposar d'una ocasió de cap. Amb l'1-0 es va arribar al descans. A la represa, va arribar el desastre per als tarragonins. En el minut 59, el Valladolid es va aprofitar de la feblesa dels granes en les jugades a pilota parada. Óscar Sánchez va resoldre l'embolic amb un xut per fer l'empat a 1. I, només un minut després, Álvaro Antón capgirava el marcador amb una rematada de cap.

El Nàstic volia, però no podia. La millor ocasió dels tarragonins va ser una rematada desviada de David Cuéllar.

La desfeta es va culminar en el minut 75. De nou, després d'un córner. Aquest cop va ser Mario qui es va avançar a la sortida d'Álvaro Iglesias. Amb l'1-3, el públic va perdre la paciència. Alguns van marxar a casa i altres es van dedicar a xiular els jugadors i l'entrenador, Luis César.

Aquesta és la setena derrota consecutiva d'un Nàstic que només ha guanyat un partit des de l'inici de temporada.