El Lleida i el Terrassa completen una nefasta jornada per als tres equips catalans

A la Segona Divisió A, s'ha completat una jornada nefasta per als tres equips catalans. Si ahir va perdre el Nàstic, aquest diumenge també han perdut el Lleida i el Terrassa. L'equip de Miguel Rubio guanyava per 0-1 a Elx a tres minuts del final, amb gol de Crusat, però dos gols de Moisés han fet quedar els tres punts a casa. I els vallesans han caigut per 2-0 al camp del Ciutat de Múrcia amb dos gols de Güiza. El Terrassa és ara en llocs de descens a Segona Divisió B amb 30 punts, els mateixos que el Ciutat de Múrcia.

Jornada desastrosa per als tres equips catalans de la Segona Divisió A. Si ahir va perdre el Nàstic al camp del Poli Ejido, aquest diumenge el Terrassa i el Lleida han seguit els mateixos passos que els tarragonins. Els egarencs continuen la seva caiguda lliure en perdre a La Condomina contra el Ciutat de Múrcia per 2-0. Dos gols matiners de Güiza en el primer quart d'hora de partit han sentenciat l'equip de Lillo, que torna a estar a la corda fluixa. Amb aquesta derrota, el Terrassa se situa divuitè amb 30 punts, els mateixos que té el Múrcia, dinovè. Per la seva banda, el Lleida ha perdut al camp de l'Elx per 2-1 en un partit que ha dominat fins al minut 87. Crusat, en el minut 22 de la segona part, havia avançat els del Segrià amb un xut creuat però Moises ha aprofitat una badada defensiva per fer l'empat en el minut 87. I tres minuts més tard ha transformat un penal que ha estat definitiu.