París

El fiscal de París diu que l'autor de l'atac a Niça tenia còmplices i feia mesos que el preparava

Mentrestant, el ministre de l'Interior ordena investigar les mesures de seguretat després que "Libération" ha publicat que només un cotxe de la policia municipal bloquejava l'accés a l'escenari de la massacre

RedaccióActualitzat
El fiscal de París, François Molins, ha assegurat que l'autor no va actuar sol. Segons ell, l'home va tenir còmplices que el van ajudar a cometre l'acció al passeig dels Anglesos de la ciutat costanera francesa. El fiscal afirma que feia molts mesos que planificava l'atac amb el camió, que va acabar provocant 84 morts, ara fa una setmana. 

S'investigaran les mesures de seguretat a l'escenari de la massacre

El ministre de l'Interior francès ha encarregat una investigació per tancar la polèmica sobre el dispositiu de seguretat que hi havia a Niça el dia de l'atemptat que va provocar 84 morts i més de 300 ferits.

Una setmana després de l'atac la controvèrsia sobre les mesures prèvies de seguretat es manté. És per això que el govern francès ha decidit investigar possibles errors de planificació, i més després que aquest dijous el diari "Libération" ha publicat que només un cotxe de la policia municipal bloquejava l'accés a l'escenari de la massacre de 84 persones, mentre que, segons la versió del ministeri, hi havia desplegat agents de policia nacional.

Més enllà d'això, tothom es pregunta com va poder passar el camió, aquella nit i els dos dies abans, si la circulació de vehicles d'aquest tonatge està prohibida al centre de Niça.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut